30 juli 2009

Norderön

När vi kom fram hade ingen av oss sovit speciellt mycket, om alls. Jag sov väl mest ok av alla.

Vi gick till bistron och köpte lite lätt frukost, och blev sedan hämtade av Jenny och Eric som var bakis sedan de festat med Gunnar igår ;)

När vi kom fram till norderön och vår släktgård träffade jag en efter en av släktingarna jag träffade förra året :) i löv <3

Så sjukt härliga människor allihop.

Vi åt frukost och lade oss sedan för att läsa, och somnade i omgångar. När jenny gått upp för att fixa lunch låg jag kvar in i sista sekund för att få vila lite till. Men jag ska verkligen inte försöka mig på att sova på dagen, jag är ännu tröttare när jag vaknar ju.

Hur som helst, vi åt lasagne och pratade och hade det mys :) sedan åkte jag och jenny för att handla inför kvällens grillande. Vi körde så klart lite fel, eftersom icas hemsida sa att det fanns ett ica maxi i östersund, men när vi väl kom fram var det inte byggt än ;) så vi fick dra till kvantum istället, vilket innebar att vi missade färjan tillbaka till norderön och därmed skulle missa början av årsmöte #1, eller "förmötet". Så vi åkte och köpte öl istället ;)

När vi väl hann med nästa färja så kom vi fram, och fick istället vänta på alla människor som inte alls var duktiga på att komma i tid ändå ;)

Men när de till slut kom var vi med på mötet och gick igenom punkterna inför mötet på lördag. Låter ambitiöst med årsmöte som är så stort, men det krävs med en så stor gård som drivs av så många viljor.

Älskar att vara en del av det :)

Efter mötet var det grillande som gällde och det var som vanligt jättemysigt. Det började regna precis när vi var klara, och då satte jag, jenny och eric oss och läste i kökssoffan. Men det blev mest flams, och sedan läggdags.

Ligger nu i soffan, som är min sovplats, och skriver om dagen :)

God natt, sydbor <3

Inga kommentarer: