07 augusti 2009

Bror och mor

Nu har vi både Valentin och min mamma på besök :)

Bara blev så. Jag och Valentin hade pratat i Jämtland om att han skulle komma på besök snart, och så blev det attacksnart! :D

Vi pratade om det igår och började planera och fundera på när det skulle funka, och det slutade med att han kom på kvällen :)

Vi har spelat spel och köpt godsaker och haft det allmänt gott :)

Idag hörde mamma av sig och kollade om hon kunde komma förbi, behövde komma ifrån borås lite. Och hon var så välkommen så, är det något jag förstår är det när man måste därifrån. Så nu ligger jag här i min säng med en gäst i varje rum nästan :)

Känns kul att ha kunnat erbjuda dem varsin säng dessutom, i varsitt rum :)

Tur att jag fått massa mer ledigt, så man kan göra sådant här, och ändå ha mer ledigt att ha för mig själv sedan ;)

Men jag ser fram emot när Adde (Adrian, mellersta brodern) ska komma hit och leta efter bra fik med bra äppelpaj snart också! ;D

Nu ska jag läsa, god natt!

Ps.
I förrgår hade jag en hemsk dag förresten. Riktigt dåligt självförtroende och lite jobbiga diskussioner med släkten, men känns bättre nu iaf. Men fy vad sådant är jobbigt. Jag har lite för lätt för att känna mig oönskad, oälskad och utanför. Inte kul att känna så när det gäller just familjen, men ibland känns det som om vi inte är släkt och att jag är det svarta fåret i deras ögon.

Inga kommentarer: