27 november 2009

Gammal anteckning

Hittade gammal anteckning om en film jag sett:

Jag tror jag dör. Nu började jag storgråta av en film igen. En kille kommer fram till sitt ex (de gifte sig, och så fick han reda på att hon knullat best man, så de bröt upp direkt, och nu är det 3 år senare) som sitter i kassan på typ ica. Han säger: "Vad betyder kärlek? Vad betyder det när man säger att man älskar varandra? Vad betyder det? Det är bara lathet. Det ordet rymmer för många saker för ett enda ord. Jag bryr mig om dig. Jag oroar mig för dig. Jag behöver dig. Jag saknar dig. Du får mig att tycka om mig själv. Du får mig att skratta. Du får mig att skratta åt mig själv. Mina känslor för dig får mig att inse.. att jag känner. Jag går utanför mig själv, jag blir som du. Jag blir. Bara att titta på dig gör att allt faller på plats. Att bara vara med dig får mig att förstå varför vi är här. Att bry sig om någon mer än man bryr sig om sig själv, man förlorar sig själv. Man kanske blir rädd, men man visar tillit och man riskerar.. allt man kämpat för att vinna.. ger man bort. Och man förlåter. Ska vi åka på vår smekmånad?" är det bara jag som är knäpp eller var det jättefint..?

1 kommentar:

Anonym sa...

bra start