23 december 2009

William Fitzsimmons <3

Rekommenderas mycket varmt:

Spotify-länk

*myyys* :)

Thomas visade mig en film som påminde mig massor om hur emotionell jag är när jag ser på film, MEN hon är _faktiskt_ rejält mycket värre ;)

Youtube-länk

Bättre kvalitet

Fler av mina favoriter på blurp.catindra.se :)

Nu ska jag snart tåga till Borås och fira jul med familjen :) igår hade jag och Thomas vår lilla gemensamma julafton som blev riktigt mysig (vi hade till och med gran, plast, men ändå). Han åker till Västerås nästan samtidigt som jag åker idag, och så kommer han ner till Borås 26:e och stannar till 28:e då vi åker hem tillsammans inför födelsedagsfiranden (Madde 30:e) och nyår hos Alexander och Ida :)

.. drömde förresten läskigt inatt, som faktiskt var _jobbigt_ läskigt till och från :) *glad* dromblogg.catindra.se

Meow
Cat

Inga kommentarer: