03 januari 2010

Aaaaaw!

Den 29 dec kom denna lilla fina kattunge till vår dörr för andra kvällen i rad:

.. utan halsband :( varför gör folk så? Jag tog in honom för att ta bilder och satte upp lappar på hajen (ICA i närheten) och i trappuppgången, och lade lappar i folks brevlådor.


30:e dec kom han tillbaka och vågade gosa "lite" (understatement!) mer:

Han är en riktig klätterapa :) Fick tyvärr ingen bild på när han stod stadigt på Knirchs axlar och spejade runt :)

Han är en riktig myskorv också :) Han turbogosade, bufflade, stångades och spann som en.. jag vet inte vad :)

.. och en riktig ål :) Han verkligen ålade sig runt på Knirch, för att kunna gosa med varje millimeter av honom.

Jag byggde ett hus åt honom av en papperspåse och några handdukar som han låg och sov i på vår uteplats. Kommer sakna honom som fan när vi väl hittat ägarna.


Nu, efter att vi tog in honom över nyårsafton (ville inte att han skulle bli utsatt för smällarna), har han flyttat in hos oss, och är aldrig speciellt sugen på att gå ut:

Hittar vi inte ägaren snart måste vi försöka hitta någon som kan ta hand om honom, även om det skär i hjärtat. Så fort han är ute är vi jätteoroliga eftersom vi är omringade av vältrafikerade gator.

Vem vill ha världens gosesjukaste, finaste och mysigaste lilla katt? Rumsren, orädd, nyfiken och väldigt pussig! (han ska upp och gosa med vår mun och hals hela tiden) - gah vad jag kommer sakna honom!

Hjälp oss hitta det bästa hemmet åt honom!


När jag går upp på morgonen och går på toaletten vill han ABSOLUT ligga i knät på mig, och sedan sträcka sig upp mot min mun och pussas! <3<3<3<3

Inga kommentarer: