22 januari 2010

Sushi \o/

Haha Sushi ville bli upplyft när jag var i köket (han brukar ställa sig på golvet nedanför en, och "räcka upp armarna" mot en, som ett barn som vill bli upplyft gör), och jag lyfte upp honom som vanligt, och han pussades som en galning (han slickar inte, han bufflar/stångas med munnen istället, som en riktigt mysig puss).

Men så behövde jag öppna ett mjölkpaket, så jag "slängde upp" honom över axeln som en liten potatissäck och så hängde han där, lugnt och fint, och tittade på vad jag gjorde, tills jag öppnat paketet och tog ner honom och höll honom i famnen igen - och han pussades vidare :)

Jag ÄLSKAR Sushi! Han är världens mysigaste och finaste katt :) är så glad att han bestämde sig för att flytta in här hos oss!


Nu i helgen är det förresten Mordhelg!

Trots allt krångel ska det nu snart bli av!

För er som missat det hade våra 11 bokade biljetter fallit ur systemet, och eventet är var slutsålt när jag fick reda på det.. Men de sa att de så klart måste lösa det, eftersom det är deras fel. Nervöst ändå. Bästa eventet ju :) och 11 ytterligare personer på ett fullbokat event är så klart svårt.

Hon som sålde biljetterna sa att det kanske blir lite trångt för skådespelarna :/ känner mig skyldig trots att det inte är mitt fel :/

Men skit samma, helgen kommer bli najs!

Julle kommer i eftermiddag, Jenny och Eric kommer ikväll, och imorgon vid lunch kommer Annika och Christopher! Sedan joinar Patte, Ida, Alexander och Charlotte oss också. Kommer bli helt sjukt underbart :)

.. och Thomas ska med också! Om än motvilligt :)

Wohoo! \o/

Inga kommentarer: