31 mars 2010

Dropbox \o/

Jag skrev ju ett inlägg om Dropbox tidigare ("Dropbox - en ny favorit"), som jag vet mycket väl lät som reklam. Men jag menade varje ord, använder fortfarande Dropbox flitigt.

Idag fick jag reda på att de fortsätter med sitt "få och ge gratis utrymme när du tipsar" - att man får 250 MB gratis extra utrymme på Dropbox för varje person man tipsar, och att man då även GER den personen 250 MB (vilket jag gillar, skulle inte tipsa annars eftersom jag hatar sånt).

Se en video som förklarar hur det funkar, och skaffa Dropbox med 250 MB extra från min referral-länk:

https://www.dropbox.com/referrals/NTIwMDk1MzM5 (du får då 2,25 GB utrymme)

Eller kolla in och skaffa via dropbox.com för att slippa refer-grejen :) (du får då 2 GB utrymme)

Happy Dropboxing :)

Meow
Cat

Inga kommentarer: