01 mars 2010

Ett forsok till kryssning

Dag 1

Det borjade med att jag gick upp runt 9 pa torsdag morgon. Varfor klockslaget ar vikigt framkommer senare.

Dagen bestod av att forsoka ta hand om mig sjalv och stressa ner, eftersom jag har stressat upp mig ganska ordentligt pa senase tiden, pga massa olika saker som hant samtidigt. Otur skulle man kunna kalla det..

Hur som helst. Jag gick upp, tog det lugnt, fick i mig ngt, duschade, och drog ivag for att bli masserad - aaah :) passade aven pa att sola efterat. Sedan drog jag hem igen for att tvatta haret (det behovs verkligen efter oljig massage over hela kroppen - aven harbotten :)) och packa det sista innan jag och Thomas skulle aka med Alexander hem infor bilresan till flygplatsen klockan 4 pa fredagsmorgonen.

Nar vi kom till dem hangde vi lite en stund bara, sedan lade vi oss ganska tidigt, kanske vid 21, och jag kunde verkligen inte somna eftersom jag visste att jag snart skulle behova ga upp. Jag raknar alltid timmarna jag kommer fa sova..

.. fortsatter senare, maste ha annat internetalternativ, detta gar inte..

Inga kommentarer: