08 mars 2010

Hemma

Första inlägget som jag skriver på ett riktigt tangentbord, lycka ;D all den andra texten har jag skrivit på mobil!

Nu är klockan 22:15 och jag ska snart lägga mig. Bilresan hem gick bra men påminde väldigt om den hemska i USA, huu. Var skönt att komma hem och underbart att träffa Sushi, även om jag fick börja med att städa upp jord han haft ner på golvet (*skopa upp med tass och släppa ner på golvet* "Wiiiii! Lekaaa!") och byta hans kattsand ;)

Jag försökte låta bli att somna, men somnade då och då till mitt CSI-avsnitt som jag aldrig klarade mig igenom ;) hade Sushi varit trött och sovit så hade jag antagligen sovit bort hela dagen, men han var superbusig och ett riktigt litet monster ;D var väl tur det, men ganska jobbigt när man är laggad ;D

TACK Gandalf och Karin för att ni tagit hand om Sushi hela tiden!! <3<3<3 kändes väldigt tryggt att lämna honom i era händer :)

Har bloggat en del bilder från resan på mobilblogg.nu/Cat förresten.

Nu ska jag släppa in Sushi och ge honom mat och sedan lägga mig!

God natt!

Inga kommentarer: