25 mars 2010

Sååå störigt

När blogger, som jag bloggar via, slutade med ftp-publicering så kunde jag med andra ord inte fortsätta att blogga på min egen server. Visst, deras smidiga flyttverktyg funkade finfint, hela bloggen följde med till deras server. MEN bilderna är fellänkade, pga en fullösning jag hade med subdomänen blogg.catindra.se - gah.

Så, alla bilder innan 12 mars 2010 var länkade till "blogg.catindra.se/blogg/bild.jpg" och funkade inte, så jag var tvungen att gå in på alla de senaste (alla orkar jag inte) och ta bort "blogg." så att det alltså blir "catindra.se/blogg/bild.jpg".

Men OM ni stöter på något inlägg längre bak i tiden än jag orkat ändra, där ni ser att det uppenbarligen ska vara en bild, får ni jättegärna säga till mig (kommentera t ex) så att jag kan fixa det snarast.

Mjau :)

Inga kommentarer: