18 maj 2010

Drömmar

Skit också.

Jag har haft en hel bunt jättecoola drömmar på senaste, många bekanta har varit inblandade och jag har även i drömmarna tänkt att "oj jag måste verkligen skriva ner detta när jag vaknar så jag kan berätta för den eller den". MEN så glömmer jag ju av dem, för att jag inte orkar skriva ner dem direkt när jag går upp på morgonen :/

Jaja det är iofs egentligen bara jag som tycker det är kul att ha dem nedskrivna, men ändå :)

Det har handlat om Alexander och Idas barn, som jag i stort sett stjäl eller "tar över" kanske man kan säga - ihopblandat med hästhuvuden i geggpölar och mycket annat.

*suck*

Hur som helst, sedan sist har inte mycket "stort" hänt, utöver systers man Erics 40-årssurprisefest, som var awesome :) jag åkte till Stockholm och stannade i 2 veckor (varav sista veckan var hemlig för Eric så han inte skulle ana ngt ;) och första veckan var i bror Julles sällskap! :)), och hade riktigt roligt. Bilder.

Jag har nerdpillat lite, och fixat så jag mobilbloggar till twitpic samtidigt som mobilblogg, eftersom det tyvärr ofta blir så att mina bilder inte kommer upp på mobilblogg - plus att det nu twittras om mitt mobilbloggande vilket är lite nerdkul ;)

Ja, tönt-Cat ;)

Snart är det dags för min 30-årsdag, som jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska göra med - jag känner inte riktigt att det är speciellt ;D kommer ju inte vara nån skillnad på mig före och efter den dagen liksom ;)

Och ja, jag ska försöka blogga lite mer frekvent.. men är ju kass på det ;)

Inga kommentarer: