22 september 2010

Nytt sprängdatum, Sthlm och Malmö

Eftersom senaste ultraljudet gav mig ett nytt nedkomstdatum, 18 mars 2011 (felade på en dag ;) jag är lite stolt över mig själv och min uträkning) så kommer här nya tickers:

Idag är jag alltså 14 veckor och 5 dagar gången, Alien är 10 cm från huvud till rumpa, och är täckt av fjun!

Jag fick nyss reda på att det onda i ryggen verkligen är tidig foglossning, som jag befarade, så det är inte så roligt, det innebär minst lika ont, säkert mer, ända till förlossningen.

MEN det är ju ändå pga ngt roligt, så jag tänker positivt :)

Jag har nyligen börjat med yoga varje onsdag, ska dit idag igen, där jag undviker vissa ställningar/rörelser som inte funkar för mig. På torsdag ska jag till en sjukgymnast, få se vad hon säger om yogan. Direkt efter det, och varje torsdag efter det, ska jag till vattengympa anpassad för andra tjockisar ;)

Nog om det nu.

28 aug till 6 sept var jag hos syster i Sthlm för att umgås och bara ha det bra. Blev inte lika mycket häng med vänner som jag tänkt, men hann iaf med en middag med Johanna och Oscar som syster lagade :) fick även chans att träffa Bing, jester och Stark, även om det var lite snabbt. Jag hade det bra helt enkelt :)

Helgen efter det åkte jag ner till Malmö på lördagen för att gå på Annikas 30-årsfest, kul! Hörde dock att de inte hade lika kul efter jag gått, då folk rödvinsspydde ner hela deras vita soffa och betedde sig allmänt fjortis ;)

Fox (<3<3<3) hämtade mig från festen och så fick jag sova i deras bäddade gästrum \o/ det var helt underbart eftersom jag blev trött vid 22 på festen, men inte kom därifrån förrän efter 00, jag däckade direkt. Sedan var det mysfrukost med Tracit och Fox innan han åkte till Korea (tror jag det var), och jag och Tracit stack till jolt och hälsade på lite innan jag drog hem :)

Helgen efter det blev det Malmö igen! Blev tipsad av mlemlan om en Junip-konsert på fredagen som jag och Annika bokade in oss på :) så det blev lite mer intimt prat och häng med Annika, som man inte riktigt fick tillfälle till på festen helgen innan - helt underbart :) och så åkte jag hem på lördagen efter att ha shoppat på Entré med henne, och äntligen ha hittat gympaskor att dämpa ryggontet med <3 lycka.

.. så nu är jag en gravid tjej som känner sig som en tant, eftersom jag har stödstrumpor, mjuka gympadojjor, en lite vaggande, stel gångstil och snart säkert foglossningsgördel och tant-BH - känner mig hot hot hot! ;)

Efter allt detta sociala och framför allt åkande (t ex i Öresundståg, där man inte kan luta säten!) är jag helt slut. Jag har bokat in varannan helg from nu i min kalender som "obokad helg" där jag inte får boka in nåt ;) men utöver det har jag redan bokat in en helg i Västerås, en i Borås, en i (nära) Örkelljunga och så julen i Borås-Sthlm-Västerås ;D jelp.. jobbigt att vara poppis ;)

Nä, nu tillbaka till mys med katt och serier i soffan innan yogan ska sätta igång :)

Meow!

Cat

Inga kommentarer: