15 oktober 2010

Litet litet pickande hjärta :)

Vi köpte en liten pryl som man kan lyssna på hjärtat med - fjantigt, jag vet, men det är riktigt mysigt :) inte världens bästa ljud, men skit samma ;)

Alienljud (öppnas i ny flik, en wma-fil, högerklicka och välj spara om webbläsaren envisas med att spela upp den i läsaren mot din vilja)

Jag har i flera veckor (sedan v 12 redan! 3 september) känt honom röra sig därinne, men i början var jag osäker på om jag kände rätt, eller om det bara var bubblor i magen eller så ;) men sedan några få veckor tillbaka är jag säker på vad det är - en alien :) (och att de tidiga känningarna var riktiga, iaf from vecka 14 :)). Idag, efter ljudinspelningen, sparkade han som en gaaalning - och Thomas blev den första som fick känna det utanpå magen! Idag, den 15:e oktober klockan 21:17 :)

Jag gör små anteckningar (som bara jag kan tyda för att jag skriver som en kråka) i en liten gravidbok, och letade nu upp de som handlade om sparkar, och annat "milstolpigt":

v. 12
3/9 Tyckte jag kände något röra sig :) (antagligen gaser ;))

v. 14
10/9 Nu när jag skulle sova kändes det som en tydlig rörelse på vänster sida, dock osäker, gaser? ;)
15/9 Jag tyckte att jag kände spark :) (samma dag jag sedan märkte att jag redan producerade mjölk O.O)

v. 16
26/9 Kanske kände spark!
27/9 Kanske kände spark!
29/9 Kanske kände spark!
30/9 Spontanultraljud (ngt kändes fel, men allt var ok! Den hade hicka ;D), fick veta att det kanske är en vecka fel, att vecka 16 kanske egentligen bara är vecka 15 :/ (får veta mer säkert 19/10, ordinarie ultraljud)

v. 17
3/10 Har absolut känt sparkar idag! (tror jag ;))

v. 18
12/10 Jättekul med sparkar hela tiden! Längtar efter ordentliga.
13/10 Ordentliga sparkar idag :)

.. och efter den anteckningen känner jag sparkar regelbundet :) *myys*

Nu är det inte långt kvar till ordinarie ultraljud 19/10, på tisdag :) ska bli kul att få höra om aliens anatomi, och det mer korrekta datumet för pluppandet :)

Jag känner mig inte ett dugg orolig, det känns som om allt kommer gå jättebra och att han mår finfint där inne (kommer med andra ord säkert inte vilja födas förrän en hel månad efter tänkt datum ;)). Fortfarande lite issues med kost, men gör mitt bästa :) vräker i mig kiwi och annat frukigt och gröntigt t ex ;)

Imorgon ska jag iväg till ett slott (Aspenäs, utanför Göteborg) med min gamla "bästis" från när jag var 11 ;) Lina hette hon då, nu heter hon Aurora. Det är en "Mordhelg de Lux", med andra ord en trerätters mordmiddag som sträcker sig över en natt, med massa klur \o/ längtar :)

Mjau!
Cat

Inga kommentarer: