19 oktober 2010

Ordinarie ultraljud!

Nu är jag precis hemkommen från det ordinarie ultraljudet, där de kollade bebbens anatomi så att allt var ok, och då man får ett mer exakt beräknat nedkomstdatum, som beräknas utifrån mått på skalle och lårben (eftersom alla barn i denna period är lika stora).

Jag trodde att jag var 18+4 (alltså 18 veckor och 4 dagar, med andra ord mitt i vecka 19), och var ganska inställd på att bli senarelagd (alltså att få "gå om" ;)) en vecka eller så. Men enligt ultraljudet ligger jag på 19+2! Alltså ska jag föda en vecka tidigare än vi trodde, och då två veckor tidigare än jag trodde att ultraljudet skulle säga :) kul kul :)

Nya datumet är 12 mars istället för 18 mars :) det innebär 2 dagar tidigare än Rebeckas datum :D så oavsett hur vi kniper eller krystar så kommer de iaf bli lika gamla, kanske till och med samma dag ;D

Hur som helst var Aliens anatomi helt perfekt, även om den var skitsvår att se i detalj (för att inte tala om att ta bild på och skriva ut) för att han vägrade ligga stilla ;D vårt lilla busfrö <3 Jag lägger upp bilder senare när vi digitaliserat dem (redigerat 14/12, lagt in bild äntligen ;)).

Här kommer nya tickers för den som överhuvudtaget tittar på dem (jag och mamma t ex):Men de räknar fel på en dag av nån anledning, så jag fick sätta datumet till 13 mars för att det skulle bli 19+2 idag. Det kändes viktigare att veckoräknandet skulle bli rätt varje vecka än att sista datumet skulle stämma helt på dem :)

1 kommentar:

Ida sa...

Han? Du menar hon såklart! Det är ju en liten tjej!