03 december 2010

MVC, skåne, inköp mm :)

Tisdags förra veckan åkte jag, Thomas och Madde till MVC för att lyssna på hjärtat på Alien :) det var en riktigt udda upplevelse, då det inte alls lät som när vi lyssnat hemma, utan mer som en väldigt stark trumma ;D inga problem med hjärtat verkar det som!

Jag lämnade även blod- och urinprov som verkade finfina. Lågt järnvärde, men inte lägre än gravida kvinnor brukar ha denna tiden, så det var ok. Jag fortsätter med järnkapslar (huu, stackars min mage) så får vi se om det fortsätter hålla mig över gränsen iaf :)

Vi bokade även in de kommande MVC-besöken, och fick tips om att anmäla oss till föräldragrupp snarast, vilket jag gjorde. Fick hem ett papper med datum och tider till den några dagar senare :) Känns lite spännande. Tre tillfällen i januari.

Sedan MVC-besöket har jag varit i skåne hos fox och tracit en helg och myst, och även lyckats träffa Thess & Anders (och Lova-Li och Konrad), Vicky & Stefan (och Leia) och Annika!

Fick med mig massa massa barnkläder hem <3

Jag har även känt en första revbensspark (än så länge bara en, och inget obehagligt, men jag vet att det kommer bli mycket värre ;)), och massa kullerbyttor som känns som om alla inälvor byter plats - mycket udda känsla ;D

Jag har varit på Gekås med Madde för att kolla efter vissa smidiga lösningar inför Aliens nedkomst (Madde kollade efter annat, hon slapp den proppfulla barnavdelningen ;)), men var lite sparskrapat. Dock en väldigt nyttig upplevelse att vara på Gekås (Ullared) när man är gravid, på en lönedag ;) proppfullt av stressat folk - men jag klarade det finfint, blev faktiskt inte stressad av det alls :)

Mycket nöjd med att jag inte kom hem med mer än EN onödig sak ;) en snuttefilt ;) allt annat var sådant vi behövde, och lite småsaker till Alien som tvättlappar etc. Mycket givande.

Men måste snart (egentligen ingen brådska, men skönt att ha det gjort innan jag är stor och tung - eh.. större och tyngre ;)) åka till ÖB och IKEA för att kolla vidare efter lösningar :)

.. har några fina listor i Grocery Gadget-appen i min fina lilla iPod ;p

All and all är jag mycket nöjd och glad över situationen fortfarande, läskigt men spännande. Mår bra hittills och ääälskar hur Thomas hanterar det hela <3 :)

Vi längtar!

Inga kommentarer: