16 januari 2011

Apropå föräldragrupp

Glömde ju berätta om förlossningsbesöket och föräldragruppen.

Förlossningen och bb känns väldigt lovande :) jättefina människor som jobbar där, fina lokaler, fin pool att sköta värkar i! :) jag kommer bli väl omhändertagen, det känns underbart.

Synd att bb verkar ha så begränsat med plats, vill ogärna hamna i samma rum som någon jobbig - eller för den delen störa någon med vårt skrikande troll :) hoppas vi har chans att få familjerum (så Thomas får stanna) eller iaf ett eget rum, men det är inte så troligt eftersom många ska föda samtidigt som vi enligt vad de förutspådde :/ jaja vi får se :) övertygad om att jag har annat att tänka på då ändå så ;)

Synd att det är förbjudet att ta emot besök på bb, av andra än pappan - men säkert skönt också, vi kommer behöva lugn och ro :)

Föräldragruppen leddes av en vääääldigt engagerad och positiv kvinna. Allt hon berättade om var sååå fint, sååå vackert, sååå underbart ;) och jag tror inte hon andades en enda gång sedan vi kom dit ;) mycket babbel blev det.

Vi fick öva på andning (Thomas nöp mig och så skulle jag andas igenom det), massage, vi fick se en kort film om andningen och så delades vi upp i grupper (pappor/mammor) och fick prata av oss lite. Mammorna var bra på att babbla, men papporna hade det tydligen kärvt i början och skämtade mest bort det hela ;)

Nästa gång skulle vi gå igenom nästa bit i andningen, och säkert lyssna på mer babbel ;)

Looking forward to it.. ;) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: