11 januari 2011

Fånföräldrar på MVC-kontroll

Kan man annat än fånle när man ser Thomas stolt-pappa-min när barnmorskan säger att bebben är som ett text-book example (skolboksexempel?) :)

Allt väldigt fint och enligt kurvor. Han ligger med huvudet nedåt nu, men inte fixerad ännu.

Ikväll blir det förlossnings- och BB-besök! Spännande, men oj vad jag önskar att jag inte vore superförkyld :/

Imorgon blir det föräldragrupp för första gången av tre. Också spännande.

Bebben sparkar och lever loppan där inne, så han har nog för roligt för att komma ut alls. Jag kommer vara evigt gravid.. well, tills jag spricker när han blir för stor för att få plats dvs ;) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: