16 januari 2011

Sjuuuhuuuk..

Det var längesedan jag var så här sjuk.

Så som jag skrutit om att jag aldrig blir sjuk, så går det, men jag får väl skylla på graviditeten, som tydligen nedsätter immunförsvaret för att Alien inte ska stötas bort - vilket ju uppskattas.

Får helt enkelt vara superglad över att jag inte blivit sjuk förrän nu! :)

I söndags, för en vecka sedan alltså, kände jag av extremt obehag i halsen - där näsan går ihop med halsen. Kändes som om jag toksnarkat hela natten och slitit för mycket på mjukdelarna "bara". Vägrade tänka att jag kanske höll på att bli sjuk, hade ju en viktig vecka framför mig.

På måndagen var det bara att inse att det var på riktigt, men hostandet började inte förrän på onsdagen. Känns som att det bara blivit värre och värre sedan dess. Hade en superjobbig natt inatt och är helt utslagen, känns inte lovande inför den kommande veckan :/

Var hos läkaren i torsdags som fastställde att det var luftvägskatarr och att jag skulle komma tillbaka om det inte blivit bättre på en vecka, alltså nu på onsdag tolkar jag det som. Fick hostmedicin utskrivet men som väntat hjälper det inte (har aldrig gjort nytta för mig förr heller).

Det jag levt på de senaste dagarna är honungsvatten och honungsmjölk. Googlade lite när jag inte kunde sova inatt och fick veta att vattnet man har honungen i inte får vara varmare än 40 grader, annars förstörs honungens speciella egenskaper. Väldigt nyttig vetskap, har ju kört med kokhett vatten. Fick även veta att citronsaft hjälper, så imorse fixade jag honung och citron i mindre hett vatten. Äckligt som satan men får väl se om det gör mer nytta.

Hur som helst, trött på att vara sjuk. Träningsvärk i magen och ont i huvudet och ryggen av allt hostande :/ och stackars Alien :/

Nu i veckan bör jag verkligen lyckas ta mig till vattengympan (tisdag, fick hoppa över förra tisdagen, som var första på året), men ser inte lovande ut alls.

På onsdag är det föräldragrupp igen som vi inte får missa, och på torsdag kommer antagligen Anders och Thess med barnen! Gah, måste bli frisk nu :/

Wish me luck? BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer: