01 januari 2011

Twitter, ljudböcker och Alienpersonnummer

Måste bara börja med ett liiitet "klagomål": Jag gillar verkligen inte retweets på twitter, eller @-meddelanden - eller är det bara så att jag inte förstår mig på dem?

De som retweetar mer än twittrar själva är inte roliga alls att följa. För er som inte vet vad det innebär, så är det när någon "citerar" någon annans twit, så att man ser en annan oftast okänd persons bild och twit i vännens twitterlista - vilket i många fall kan vara helt ointressant för någon annan än citeraren själv. Det är helt ok om det bara sker någon gång ibland, och är intressant nog för twittrarens följare (många konstiga ord i denna bloggen..) - men jag vet nog bara ett eller högst två tillfällen jag uppskattat en retweet.

När det gäller replies, eller @-meddelanden, så är det väldigt irriterande när folk för konversationer på sin publika twitter. Även det är ju extremt ointressant för folk utanför konversationen (oftast). Tycker att man ska skicka privata meddelanden istället, eller att kommentarer ska visas endast om man klickar in sig på "3 comments" t ex, som man ser att ett tweet har (om det nu hade varit så bra att det funkat så ist), men att kommentarer då absolut inte ska visas på kommenterarens twitterlista.

Jaja, jag förstår väl mig bara inte på tänket med allt floodande skräp som helt enkelt inte intresserar MIG, det kanske intresserar alla andra ;) slutgnällt!

Från det ena till det andra: jag är lite ledsen för att jag så sällan verkligen kan fastna i en ljudbok nu för tiden :/ jag är så extremt okoncentrerad när jag lyssnar att jag får backa tillbaka flera spår, för att fatta vad det handlar om - för att jag suttit och tänkt på massa annat istället :/ jag saknar den tiden då jag inte kunde somna för att en bok var så bra :)

Slutligen: Har tänkt en del på Aliens födesledatum.. jag som är siffertok/nummernerd måååste ju få ett barn med ett fint personnummer (gah TÄNK om de fyra sista är fula)!

Så, Alien, om du kan läsa detta så får du pricka in ett av dessa datum för ditt utpluppande, tack:
20110202 (kom inte ut så här tidigt, men det är ett ok datum om du måste ;))
20110207 (ok för att det är en sjua, men inte så snyggt ändå)
20110211 (gillar inte ettor, men ok pga året ;))
20110217 (ok för att det är en sjua, men inte så snyggt ändå)
20110220 (inte snygga siffror, men fin kombo ändå ;))
20110222 (inte snygga siffror, men fin kombo ändå ;))
20110227 (ok för att det är en sjua, men inte så snyggt ändå)
20110303 (men helst inte för Pattes skull, hans dag ju!)
20110307 (ok pga fina siffror, men inte snygg kombo)
20110311 (gillar inte ettor, men ok pga året ;))
20110313 (det förutspådda datumet 12 är alltså INTE ok! Fyyy)
20110317 (ok för att det är en sjua, men inte så snyggt ändå)
20110323 (ok i värsta fall, men ingen fin kombo)
20110327 (ok för att det är en sjua, men inte så snyggt ändå)
20110330 (så här sent ska du inte ens fundera på att komma, men fint datum om du nu måste ;))

Jag gillar verkligen inte tvåor (eller ettor för den delen), så jag hoppas hoppas att du inte kommer så tidigt som i februari, det ställer till datumen för mig ;) Jag gillar treor, så så länge de är i kombination med andra treor, nollor eller 7or (favoritsiffran) är det ok ;) möjligtvis att jag kan gå med på någon 9a.. men helst inte ;D uppfattat? Bra, good Alien.

Ja, jag är konstig.

Inga kommentarer: