22 mars 2012

Madde!!

Gissa vem som kom på väldigt oväntat besök igår, väldigt lägligt efter att både jag och Teo precis hade vaknat - och Thomas kommit hem?

Svårt att gissa med denna rubriken va?

MADDEEEEE! :D

Hon kom hem från USA igår, så jag hade inte väntat mig att hon skulle ha tid och ork att träffa oss än, så jag var totalt oförberedd.

Första gången jag såg henne på ett halvår!

Jag blev så glad att jag började gråta ;) det var så otroligt fint att se henne, och jag kom på mig själv vid flera tillfällen att vilja peta på hennes ben eller nåt för att se om hon verkligen var där ;D

<3

Teo var så klart stormförtjust :) blyg, men inte på sitt vanliga, gapande, stirrande, klängiga vis. Han var mer fjortis-kär-blyg, haha. Småflinade och flirtade och gjorde sig till lite - skitroligt var det.

<3<3<3

Hon åkte hem efter en stund eftersom jetlaggen började krypa på henne, och det var nog tur att hon åkte när hon åkte, annars hade hon nog somnat i bilen på väg hem ;)

PUSS OCH VÄLKOMMEN HEM MADDE! <3

Inga kommentarer: