20 mars 2012

Skum men bra början på en bra dag? :)

Idag började vi med att ta en promenad hela familjen, eftersom jag skulle till Vårdcentralen och Teo och Thomas ville hänga på för att få en promenad (och Thomas ville så klart ha kaffe från Espresso House ;)).

Det är skumt i sig att få med herrn på en promenad, men det var på väg till apoteket efteråt som de riktigt skumma sakerna började hända.. ooooh..

Först blev jag påkörd av en parkerad bil.

Med andra ord gick jag in i en parkerad bil av misstag. Klant-Cat. Inget skumt med det egentligen.

När jag gick in på apoteket var det helt tomt, så jag gick lugnt och tittade på vitaminer innan jag skulle hämta ut mitt recept. Då kom en hel busslast med pensionärer som skulle hämta ut recept, så när jag väl tog en lapp var det 15 nummer före mig. Hmpff.

Efteråt höll jag på att bli påkörd av en till parkerad bil. Denna gången var det en parkerad bil som började rulla mot mig, med ägaren springandes bakom (det gick bra, den rullade långsamt så jag hann undan och han hann stanna den innan något hände ;)).

På vägen hem går man förbi en liten återvinningsstation, där det stannade en cool sportbil (Subaru) med dimmade rutor. Jag förväntade mig att en blond, lång, ung kille med kotlettfrisyr
(kladdig stekarfrilla) skulle kliva ut ur bilen för att slänga lite champagneflaskor eller liknande.

Men ut stiger en gammal tant.. i världens snyggaste kostym.. och hatt (herrhatt)! Sjukt coolt :D jag ville stanna och fota henne, men vågade inte ;)

.. och när jag kom hem blev jag mött av en Thomas på strålande humör, inte alls sur för att jag blev sen - också skumt :)

Jag fick alltså en rejält bra och rolig start på dagen! :D

1 kommentar:

Skräddardotter sa...

Låter som om du ska se upp för bilar...