20 september 2012

Mitt awesome nya jobb!

Ja, jag har fått jobb (1 sept) på ett ställe där jag trivs som fisken i vattnet (en fisk som bor i bra vatten och mår bra ;)), där jag får göra något jag trivs med och älskar. Jag gör massa nytta och kan vad jag håller på med.

Människorna är underbara och jag har t ex idag EXTREM träningsvärk efter att ha spelat innebandy (WTF?!) med jobbfolk (plus folk från tappa.se som de tydligen brukar hänga med) i tisdags. Det finns inte på min världskarta att jag ska spela innebandy, men jag blev medtjatad och hade sjukt roligt - även om jag var grym på att vara kass.

Synd bara att jag glömde stretcha efteråt ;) jag har inte rutiner för sådant, jag har inte sportat sedan '90-någonting ;)

Jag var med på after work en kväll förra veckan och igår kväll och haft skitroligt, även det tillsammans med folk från tappa.se.

Idag har jag fått min första, seriösa, korrekta lönespec på *räkna* mer än tre år (pga skumt fd jobb) och på tisdag får jag min första, seriösa, korrekta lön på lika många år.

Jag vet inte ens vad jag ska säga.. awesome :)

Och.. man turas om att ta hand om köket varsin vecka - och att ta med sig fika en av dagarna den veckan.

Denna vecka har Sebastian, född '90, bakat en Rainbow cake :D nivån är inte att leka med ;)


3 kommentarer:

daino sa...

Wohoo!! Grattis! Härligt!

Och imponerande kaka, har varit sugen på att göra nån sån, men inte riktigt haft nåt tillfälle. Får väl bli på nåt barnkalas framöver. :)

Hälsa Sebastian att han är grym! :)

daino sa...

Wohoo!! Grattis! Härligt!

Och imponerande kaka, har varit sugen på att göra nån sån, men inte riktigt haft nåt tillfälle. Får väl bli på nåt barnkalas framöver. :)

Hälsa Sebastian att han är grym! :)

Kajsa sa...

Awesome cake :)