31 mars 2013

Sakura

När vi virrade runt och letade efter mat (som visas utanför antingen på bilder och/eller vaxfigurer) så snubblade vi in på en tempelgård, hej hopp, mitt i smeten.

Så inte bara fick jag uppleva folk med ansiktsmask i tunnelbanan, jag fick även se vackra, blommande körsbärsträd! Lycka.

Jag var orolig att jag skull missa blomningen helt eftersom de tjuvstartat i år, men jag hann!

https://www.youtube.com/watch?v=bAZeEKqd7ks

Jag kunde även fånga bladregnet.. <3

2 kommentarer:

Unknown sa...

Yay! Så roligt att du hann se dem. :)

Cat sa...

Ja! De finns dock överallt, så detta var långt ifrån de sista jag fick se - som du redan ser på bloggen ;) det bästa är "regnet" av blad! Otroligt vackert. Och det kanske jag inte hade fått se om de INTE blommat tidigare och nu börjat "ge upp" :)