03 april 2013

Blandat

Igår köpte jag ett extrabatteri i Akihabara som man kan ladda mobilen/alla mina prylar med, det verkar funka fint, tog dock lång tid att ladda det. Vi får se på flyget på väg hem, då jag antagligen inte blir uppgraderad och med andra ord inte får tillgång till uttag. Blir nog bra.

Jag har köpt drickan "Pocari Sweat" på fnords "rekommendation" (en olyckligt döpt sportdryck), men inte hunnit smaka den än. Undrar om den smakar som den heter ;)

Idag såg jag för första gången en hål-i-marken-toa, på Shinjuku station. "Inte en chans" tänkte jag, och en japansk tjej i toakön läste tydligen mina tankar och pekade leende på två dörrar som tydligen innehöll "riktiga" toaletter ;)

Men det var inte bara jag som hellre väntade längre på riktig toa, flera japanskor väntade också hellre.. faktiskt ;)

4 kommentarer:

branx sa...

Känner igen "hålet" i golvet. I shanghai var det så på nästan alla ställen, men inte lika "rent" och lika eh.. modernt. Dock fanns det ju vanliga toaletter om man hade tur. Ja handikappstoan då.

Unknown sa...

Vad är en pocari, och hur smakar dess svett...? :/

Cat sa...

Jag vet inte, och är lite rädd för att testa ;)

Cat sa...

Rent och fint och ordning och reda här.. Men jag undviker ändå hålen om jag kan ;)