03 april 2013

Nu har jag ätit bläckfisk!

Vaddå bläckfisk, tycker ni, det har väl alla testat.

Inte rå. Jag åt tre. Varför? De fanns där och såg läskiga ut, i senap.

När vi druckit te efter ankomsten tog vi massa knasiga bilder med Julles kamera (får dela med mig imorgon) och blev störda mitt i fnisset av kimonotanten som kom in med lite mat, vår middag som ingår.

.. och så kom hon med lite till, lite till och mycket till!

Jag är fortfarande proppmätt efter middagen och spa-badet efteråt (som på Asia spa, mlemlan! Varma poolen, fast utomhus).. vi åt halv sju ;D

Vi fick:

Bläckfisk, friterade grönsaker och fisk  (tempura), grillad fisk, sashimi, några rosa riskluttar, ångstekta (jag vet inte vad jag ska kalla det annars) grönsaker och kött, sjögräsgrejs, tomat med speciell majonnäs kiwi och rom (jättegott!), misusoppa och en flan-liknande jättegod efterrätt :) Jag tror att det var det "enda"..

Mamma: ingen fara, jag får mat i mig..

Jag började ta kort på allt jag åt, men sedan bara vräkte jag i mig, det mesta var fantastiskt gott! Det bästa var nog kiwigrejen och efterrätten.. och den grillade fisken.. etc ;)
Efter maten badade vi, avdelat och naket. Det var helt tomt inne vid tjej-poolerna (en varm inne, en varm ute) så jag fick vara helt ifred. Aaah.

Men som vanligt klarar jag inte att bada varmt länge, så jag gick efter en halvtimma.

Sedan dess har jag tagit det lugnt och hittat wifi i lobbyn. Julle badar igen, jag ska nog slappa lite till och sedan lite till :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Mmm, maaat... Ser asgott ut. :) Men hur smakade bläckisen nu då; du skrev bara att den såg läskig ut. (;

Cat sa...

Gummi med något innehåll jag inte vill tänka på ;) Men själva smaken kände jag inte eftersom senapen var så stark. Tänk dig musslor i stark senap. Jag kommer hoppa över det i framtiden ;D

mlemlan sa...

vi får gå o äta på Nami när du är hemma igen! :)

Unknown sa...

+1 på Nami. :) Så kan du säkert lära oss lite också, Cat. ;)

Cat sa...

Jag ska lära er allt jag kan, men det går väl ganska fort ;)