08 april 2013

Shibuya

Nu sitter jag på Starbucks vid Shibuya crossing (maaaassa folk) och har därför äntligen tillgång till internet så att jag kan blogga lite ;) Detta är min första ensamma dag, vilken började väldigt lugnt och hyfsat sent. Jag stack direkt till loft och köpte några till stämplar ;) och en present till Teo. Jag insåg nu att jag nog glömde att blogga bilder på korsningen. Så både gamla och nya bilder kommer här. Jag har inte lyckats vara här i värsta trafiken så det kan vara mycket mer packat än så här. Helt otroligt. Visar även en bild som visar en mycket konstig sak i Tokyo. De anställer en hel del "onödigt" folk, i mina ögon. Som på bilden, där 6 personer står och idlar tills en bil ska parkera där - då eskorterar de den.. Hmm.. .. och så en bild på "undergivna" skyltdockor.

Inga kommentarer: