09 april 2013

Tillbaka på Takeshita street

.. och har köpt den lila väskan ;)

.. och en ring och ett Starbuckskort - som minne. Sjukt att sitta så mycket på Starbucks när man är i japan, men det är så jag och julle kan kommunicera om vi inte mötts upp än. På Starbucks har jag Wifi-konto.

.. OCH tagit automatbilder! Det är typiskt japanskt, vänner tar bilder som de sedan kan fixa till.

Jag förstod inte ett skit av hur det funkade, allt var på japanska och menyerna var tidsbegränsade, så om jag tänkte för länge valdes något standard. Jag hann inte skriva in mitt namn (Kyatto) så det blev bara Kya - jag hittade inte mina tecken på Hiragana snabbt nog ;D

Dessutom var jag för lång, mycket mycket för lång. Första bilden missade mitt huvud helt ;D kul grej dock, men antagligen roligare om man förstår något (eller har tid på sig att testa sig fram ;)).

Inga kommentarer: