27 maj 2013

Finally - aaah

Äntligen har jag orkat använda color nutri creme, nutri color creme eller vad färgbalsamet heter, ingen aning om hur gammalt det är - har stått och samlat damm i år och dar sedan jag använde det sist ;) (nr 600)

Väldigt svårt att fånga färg på bild, men den suddigaste bilden visar färgen hyfsat bra. Mycket nöjd över resultatet på långa håret (speciellt ihop med svart), men utväxten tog inte åt sig mycket färg tyvärr - men den ser iaf inte grå ut längre ;D

Jag har inte använt det på länge för att det inte känts värt det - bara en toning (som kräver lika mycket kladdjobb som "riktig" färgning) som dessutom som sagt inte hjälper utväxten mycket. Men jag får ju erkänna att jag hade glömt hur bra det fräschar upp den befintliga färgen i alla fall, och sabbar inte håret lika mycket ju.

Så ok då, Sara, jag ska bli duktigare på att använda det istället för att färga om håret så "ofta" ;p

.. kanske..

Mvh
Lata Cat

Inga kommentarer: