04 maj 2013

Maddes födelsedag!

I lördags, 27 april, var jag bjuden på födelsedagsfirande.

Min jobbarkompis Jonathans tjej Madde fyllde år!

Perfekt tillfälle att byta till de svarta piercingörhängena jag köpte billigt i Japan, för att kunna ha svarta "vanliga" hörhängen utan att det skär sig mot de vanliga piercingsmyckena (bilden är dock tagen i motljus med svart bakgrund - himla bra..):


Madde är en så himla go tjej och jag hade jättekul med allihop!


Vi började på Big Boys med god mat och dricka.Sedan blev det Harrys och sist Black Pearl.


.. jag dansade i flera timmar i dessa stövlarna! Jag var ca 193,5 cm lång ;) fick många roliga kommentarer om det under kvällens gång.


Jag hade för roligt för att ta många bilder (på annat än födelsedagsbarnet) och jag hade för roligt för att titta på klockan ;) när jag tillslut hamnade på Stadshotellet med mlemlan, för att de andra skulle fylleäta, så råkade jag se vad klockan var.. oops. Kom hem ca 3 ;D

Inga kommentarer: