04 september 2013

30 Seconds to Mars

19 juni var jag på Gröna Lund med mlemlan och Elizabeth mfl för att se 30 Seconds to Mars! Inte orkat blogga om det tidigare, men nu måste jag faktiskt lägga upp några dåliga bilder i alla fall.

När jag åkte upp till Stockholm dagen innan konserten hade jag feber och var riktigt förkyld, med ögoninflammation - när jag åkte hem dagen efter var jag dessutom magsjuk (troligtvis magsår/-katarr), berättar mer om det i ett annat inlägg.. vilken resa..

Trots att jag blev sjuk mitt i konserten var det hela helt klart värt det, jag är SÅ glad att jag bet ihop och åkte upp trots att jag mådde skit - konserten var fantastisk!! Vi syns i videon de spelade in också, men man får kolla riktigt, riktigt noga ;) strax efter slänggungan ca 1:57, knappt någon idé att leta dock, vi är prickar i ett folkhav ;)

Videon på YouTube. Ingenting jag säger kan sammanfatta känslan på plats bättre än videon, lycka. Kärlek.

En kanin på scenen..

Jared Leto gör entré (wow..)

Ballonger.


Djur (!)

En lycklig skara människor som fick komma upp på scenen och sjunga och dansa med Jared.

I slutet sprutades konfetti ut <3

Inga kommentarer: