30 januari 2015

Syhörnan "klar"!

Underbart!

Jag är nu inflyttad ordentligt i syhörnan, även om jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha i vilka lådor ännu :)

Höj- och sänkbart bord, 16 lådor (varav iaf de flesta är öronmärkta för sömnad), fulsnickrad verktygsvägg, tyyyger och symaskiner (är ju bra att ha).

Min gamla Hugin 1500 som inte används än så länge (för att jag bara syr i trikå), en Singer 14T970C Coverstitch och en lånad Husqvarna Huskylock 901 Overlock som är inne på service.

Coverstitchen syr trikåsömmarna man tex kan se längst ner på en T-shirt, och Overlocken syr trikåsömmarna man kan se inuti en T-shirt, för er som inte är insatta :)

Insåg dock när jag vikt om alla tyger att jag tänkt lite fel. Tänkte först ha dem i tre kolumner i lådorna, vilket de nu är perfekt vikta för, MEN när jag lade dem i lådorna insåg jag ju att man i så fall inte ser de innersta ;D så de innersta fick hamna på tvären tills jag orkar vika om allihop efter nya mått så att de kan ligga i två kolumner på tvären istället ;)

Väldigt nöjd ändå, så det så! ;D

Nu återstår bara att få tillbaka Overlocken så att jag kan sy klart mina påbörjade projekt ;D

Inga kommentarer: